Vakioretket

Näille retkillemme voit ilmoittautua mukaan vaikka yksin. Varaamalla retkesi hyvissä ajoin etukäteen varmistat paikkasi haluamallesi retkelle.

Kun olet tulossa ratsaille yksin tai kaksin, ilmoittaudu mukaan vakio-retkillemme. Näitä retkiä teemme päivittäin, sekä arkisin että viikonloppuisin alla olevien aikataulujen mukaan. Poikkeuksia aiheuttavat joskus esimerkiksi tilausryhmät, kerromme toki retkeä tiedustellessasi jos näin on.

Retkille voi ilmoittautua myös ryhmänä, mutta mikäli vapaita paikkoja jää, saatamme ottaa mukaan muita ilmoittautuneita. Maksimissaan yhteen ryhmään mahtuu noin kahdeksan (8) osallistujaa, Vauhtiretkeen noin kuusi (6). Hevostilanteesta riippuen pystymme joskus viemään isompiakin ryhmiä ja joskus ryhmät taas pidetään pienempinä. Vakio-retket toteutuvat, kun osallistujia on vähintään kaksi (2).

Retkeen varatun ajan lisäksi varusteiden vaihtoon ennen retkeä pitää varata 30 minuuttia ja retken jälkeen noin 15 minuuttia. Henkilökunta varustaa hevoset. Retkien alkamisaika lähtee siitä, kun asiakas saa hevosen haltuunsa eli retkiaikaan lasketaan selkäännousu ja alkuohjeistus (ei koske Minisafareita). Tähän menee yleensä ryhmän koosta riippuen 5-15 minuuttia.

Hevosemme ovat pienikokoisia ja meillä on ratsastajille 95kg paino-rajoitus. Ikäraja varsinaisille retkillemme (Töltti, Issikka, Vauhti) on 12 vuotta, tätä nuoremmilta edellytämme säännöllistä ratsastus-kokemusta: joko viikoittaisia ratsastustunteja vähintään vuoden ajalta tai muuta vastaavaa kokemusta niin, että perusaskellajit sujuvat itsenäisesti. Talutusratsastus ja Minisafarit ovat ikärajattomia.

2h Vauhtiretki

Keille sopii? Kokeneille ratsastajille, joilla säännöllistä harrastustaustaa useamman vuoden ajalta.

Vauhti: Reipas, käynnin ohella useita pidempiä pätkiä ravia, tölttiä ja laukkaa.

Taitovaatimukset ym: Hyvä tasapaino, perusavut sekä ravi ja laukka osattava hyvin. Vauhti ei pelota. Hevonen ja oma keho hallittava reippaassa menossa ja vaihtelevassa maastossa. Pitkän tauon jälkeen rauhallisempi retki suositeltavampi.

Hinta: 70 € / hlö

Milloin järjestetään?
1.3.-31.5.2019 päivittäin klo 10-12
1.6.-31.8.2019 tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-12

1h Tölttiretki

Keille sopii? Aloittelijoille ja rauhallisesta menosta pitäville.

Vauhti: Rauhallinen, käynnin lisäksi muutamia lyhyitä tölttipätkiä, ryhmästä riippuen mahdollisesti ravia.

Taitovaatimukset ym: Aikuisilta ja vähintään 12-vuotiailta lapsilta* ei edellytetä aiempaa kokemusta. Jos hevoset kovasti pelottaa mutta ratsaille haluttaisi silti, voi 20 minuutin Minisafari (ks. alempaa ↓) olla parempi vaihtoehto alkuun.

Hinta: 40 € / hlö

Milloin järjestetään?
1.3.-31.5.2019 parittomina päivinä klo 14-15
1.6.-31.8.2019 päivittäin klo 14-15

1,5h Issikkaretki

Keille sopii? Sekä (reippaille) aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille.

Vauhti: Keskireipas, käynnin lisäksi muutamia erimittaisia pätkiä ravia, tölttiä ja laukkaa. Laukat pääasiassa ylämäkiin.

Taitovaatimukset ym: Aikuisilta ja vähintään 12-vuotiailta lapsilta* ei edellytetä aiempaa kokemusta. Reipas ja rohkea mieli sekä kohtalainen tasapaino.

Hinta: 55 € / hlö

Milloin järjestetään?
1.3.-31.5.2019 parillisina päivinä klo 14-15:30
1.6.-31.8.2019 maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15:30-17

* alle 12-vuotiailta edellytämme säännöllistä ratsastuskokemusta: joko viikoittaisia ratsastustunteja vähintään vuoden ajalta tai muuta vastaavaa kokemusta niin, että perusaskellajit sujuvat itsenäisesti.

Lapsille suosittelemme

20min Minisafarit päivittäin klo 12 ja 15:30

(1.6.-31.8.2019 klo 12 ja 15)

Kävelyvauhtinen ratsastusretki lähimetsään, sopii sekä lapsille että aikuisille. Minisafari voi olla koko perheen yhteinen retki, jolloin perheen pienimmät ratsastavat taluttajien avustamina ja aikuiset ratsastavat mukana. Aikuiset voivat myös kävellä vierellä ja / tai toimia taluttajina. Varaa aika etukäteen!

Hinta 20 € / hlö

Talutusratsastus viikonloppuisin klo 13-14

Tallin kentällä järjestettävä ratsastushetki perheen pienimmille. Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13-14 ilman ajanvarausta, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Hinta 3 € / kierros

Lahja- ja sarjakortit

Meiltä voit ostaa LAHJAKORTTEJA haluamallesi summalle, kortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakorttia voi käyttää mille tahansa retkelle, myös osana maksua ja vaikka useamman kerran, jos summa ei tule kerralla käytettyä.

Myymme myös kymmenen (10) tunnin SARJAKORTTEJA retkille á 330€. Sarjakortti on henkilökohtainen ja voimassa 6kk ensimmäisestä käyttökerrasta. Korttia voi käyttää tunnin, puolentoista ja kahden tunnin vakioretkille.

Sarja- ja lahjakortteja voi ostaa paikan päältä, tällöin on hyvä etukäteen soittaen varmistaa että olemme paikalla. Voit tilata kortin myös sähköpostiin, tällöin ilmoita meille minkä arvoisen kortin tai kortit haluat niin laitamme paluuviestillä tarvittavat tiedot maksusta ja toimituksesta.