Tilausryhmät

Nämä retket pyritään sovittamaan ryhmäsi aikatauluun hevosten päivärytmin ja varaustilanteen puitteissa. Kysy eri vaihtoehtoja!

Kun haluat ryhmäsi kanssa hetkeksi pois arjen hyörinästä, on aika nousta ratsaille ja lähteä ohjaajan opastamana Vierumäen upeisiin maastoihin, metsäteitä ja -polkuja taivaltamaan. Rauhallisen käyntivauhdin lisäksi retkellä voidaan kokeilla töltin tasaisuutta ja kokeneempien kanssa myös reipasta ravia ja vauhdikasta mutta pehmeää laukkaa. Tahti määräytyy kokemattomimman tai arimman ratsastajan mukaan - tavoitteena on, että kaikilla on mukavaa. Retken lähtöaika ja kokonaiskesto sovitaan ryhmäsi aikatauluun sopivaksi. Jo tunninkin mittainen retki vaikkapa lounaan ja iltapäiväkahvin välissä antaa uutta puhtia ja uusia ajatuksia jatkaa kokousta tai koulutusta.

Minimiosallistujamäärä tilausryhmille on pääsääntöisesti viisi (5) henkilöä ja maksimi (yhteen retkeen) seitsemän (7) henkilöä. Hevostilanteesta riippuen pystymme joskus viemään isompiakin ryhmiä kerralla ja joskus myös alle viiden hengen tilausryhmät ovat mahdollisia. Mikäli osallistujia on enemmän kuin yhteen ryhmään mahtuu, voidaan viedä useampi retki peräkkäin. Kysy rohkeasti!

Retkeen varatun ajan lisäksi varusteiden vaihtoon ennen retkeä pitää varata 30 minuuttia ja retken jälkeen noin 15 minuuttia. Henkilökunta varustaa hevoset. Retkien alkamisaika lähtee siitä, kun asiakas saa hevosen haltuunsa eli retkiaikaan lasketaan selkäännousu ja alkuohjeistus (ei koske Minisafareita tai vastaavanlaisia talutusretkiä). Tähän menee yleensä ryhmän koosta riippuen 5-15 minuuttia. Hevosemme ovat pienikokoisia ja meillä on ratsastajille
95kg painorajoitus. Alaikäraja on 12 vuotta, tätä nuoremmilta edellytämme säännöllistä ratsastuskokemusta: joko viikottaisia ratsastustunteja vähintään vuoden ajalta tai muuta vastaavaa kokemusta niin, että perusaskellajit sujuvat itsenäisesti. Tilausryhmien kohdalla pystymme tekemään poikkeuksia niin, että mikäli ikää tai kokemusta ei ole aivan vaaditusti, toteutetaan retki esimerkiksi kävelyvauhtisena. Ilmoitathan kuitenkin aina, jos ryhmään on tulossa alle 12-vuotias.

Tilausretkeen on mahdollista yhdistää myös eväät. Ruokailu tapahtuu retken jälkeen tallilla, vaihtoehtoina esim. grilli-makkara ja pannukakku tai munakasrulla ja salaatti. Lisäksi kahvia, teetä ja keksiä sekä vettä ja mehua. Myös kaakaota tai glögiä voidaan valmistaa toivottaessa. Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat huomioidaan, kunhan ne ilmoitetaan etukäteen.

HINNAT:

30min 30€/hlö || 45min 40€/hlö || 1h 50€/hlö || 1,5h 65€/hlö || 2h 80€ / hlö
eväät 9€ / hlö