Tilausryhmät

Nämä retket pyritään sovittamaan ryhmäsi aikatauluun hevosten päivärytmin ja varaustilanteen puitteissa. Kysy eri vaihtoehtoja!

Kun haluat ryhmäsi kanssa hetkeksi pois arjen hyörinästä, on aika nousta ratsaille ja lähteä ohjaajan opastamana Vierumäen upeisiin maastoihin, metsäteitä ja -polkuja taivaltamaan. Rauhallisen käyntivauhdin lisäksi retkellä voidaan kokeilla töltin tasaisuutta ja kokeneempien kanssa myös reipasta ravia ja vauhdikasta mutta pehmeää laukkaa. Tahti määräytyy kokemattomimman tai arimman ratsastajan mukaan - tavoitteena on, että kaikilla on mukavaa. Retken lähtöaika ja kokonaiskesto sovitaan ryhmäsi aikatauluun sopivaksi. Jo tunninkin mittainen retki vaikkapa lounaan ja iltapäiväkahvin välissä antaa uutta puhtia ja uusia ajatuksia jatkaa kokousta tai koulutusta.

Kerralla ratsaille mahtuu maksimissaan 3-5 ratsastajaa, riippuen osallistujien ratsastustaustoista ja siitä, ovatko ohjaajat mukana ratsain vai jalan. Mikäli osallistujia on enemmän kuin yhteen ryhmään mahtuu, voidaan viedä useampi retki peräkkäin. Kysy rohkeasti!

Retkeen varatun ajan lisäksi varusteiden vaihtoon ennen retkeä pitää varata 30 minuuttia ja retken jälkeen noin 15 minuuttia. Henkilökunta varustaa hevoset. Retkien alkamisaika lähtee siitä, kun asiakas saa hevosen haltuunsa eli retkiaikaan lasketaan selkäännousu ja alkuohjeistus (ei koske Minisafareita tai vastaavanlaisia talutusretkiä). Tähän menee yleensä ryhmän koosta riippuen 5-15 minuuttia. Hevosemme ovat pienikokoisia ja meillä on ratsastajille
95kg painorajoitus. Alaikäraja on 12 vuotta, tätä nuoremmilta edellytämme säännöllistä ratsastuskokemusta: joko viikottaisia ratsastustunteja vähintään vuoden ajalta tai muuta vastaavaa kokemusta niin, että perusaskellajit sujuvat itsenäisesti. Tilausryhmien kohdalla pystymme tekemään poikkeuksia niin, että mikäli ikää tai kokemusta ei ole aivan vaaditusti, toteutetaan retki esimerkiksi kävelyvauhtisena. Ilmoitathan kuitenkin aina, jos ryhmään on tulossa alle 12-vuotias.

HINNAT

30min 30€/hlö || 45min 40€/hlö || 1h 50€/hlö || 1,5h 65€/hlö || 2h 80€ / hlö