Ota yhteyttä

vaellustalli@gmail.com
010 5777 472 (8-15)


Varaukset ja tiedustelut onnistuvat sekä sähköpostitse että puhelimitse. Soittaessasi ota huomioon, että saatamme olla retkellä tai muuten työn touhussa. Jos emme vastaa, yritä myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostia. Emme aina ole myöskään toimistolla vaikka puhelimeen vastaammekin - tällöin ei välttämättä pystytä tekemään varausta suoraan, vaan vaaditaan vielä esimerkiksi sähköpostiviesti, johon vastaillaan sitten kalenterin äärestä myöhemmin.

Ilmoitathan meille mielellään jo retkeä tiedustellessasi:
  • osallistujan / yhteyshenkilön nimen ja osallistujamäärän
  • puhelinnumeron, josta saadaan tarvittaessa varaukseen liittyen kiinni
  • osallistujien ratsastuskokemukset: onko kokemusta ja jos on, minkä verran?
  • Minisafarien kohdalla lasten ikä ja löytyykö omasta takaa taluttajia mukaan (ei vaadi kokemusta, mutta hevosia pelkäävältä talutus ei onnistu)

Meitä auttaa suuresti, jos tiedämme myös jokaisen osallistujan etunimen, pituuden ja painon yhdistettynä ratsastuskokemukseen. Tällöin pystytään jakamaan hevosia jo valmiiksi ja jokainen saa varmemmin itselleen sopivan ratsun. Lasten Minisafareille harvemmin tarvitaan kokotietoja. Ilmoitathan myös mahdollisista fyysisistä rajoitteista tai peloista. Alaikäisten kohdalla tarvitaan huoltajan suostumus osallistumiseen.

Tallimme sijaitsee Vierumäen Urheiluopiston alueella, jäähallin ja Vierumäki Areenan välissä osoitteessa Kaskelantie 7.