Trail riding info in English

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vaellusratsastus

Ratsain irti arjen kiireistä!

Vaellusratsastus on ihanteellinen tapa nauttia luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Hevosen selässä mieli rentoutuu ja arjen kiireet unohtuvat.

Islanninhevonen eli issikka on vankkarakenteinen ja varmajalkainen, luonteeltaan lempeä ja rauhallinen. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti vaellusratsuksi niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille.

Vaellusohjaajamme antavat tarvittavat ohjeet ennen maastoon lähtöä ja opastavat tarpeen mukaan myös retken aikana. Aikuisille aikaisempi ratsastuskokemus ei ole välttämätön. Maastossa edetään asiakkaiden taitojen ja toiveiden sekä maaston mahdollisuuksien mukaan vaihdellen rauhallisesta käynnistä, tasaiseen tölttiin, reippaaseen raviin tai vauhdikkaaseen laukkaan.

Tallimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vierumäen Urheiluopistolla, puolimatkassa Lahden ja Heinolan välissä. Tervetuloa tutustumaan!

Ajankohtaista

Vuonna 2018 tallimme on suljettuna jouluaattona ja -päivänä 24.- ja 25.12.

28.8.2018 || LAUANTAINA 1.9. YKSITYISTILAISUUS, emme tuolloin järjestä vakioretkiä tai talutusratsastusta.

9.4.2018 || PÄIVITÄMME RETKIHINTOJA 1.6.2018. Uudet hinnat: 1h Tölttiretki 40e/hlö, 1,5h Issikkaretki 55e/hlö, Vauhtiretki 70e/hlö ja tilausretket 1h 45e/hlö, 1,5h 60e/hlö ja 2h 75e/hlö.